Ελληνικά English Russian

Η κλινική μας

ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΦΟΥΝΔΟΥΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΦΟΥΝΔΟΥΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Απόφοιτος Οδοντιατρικής Σχολής ΑΠΘ (2011). Μεταπτυχιακός φοιτητής Master Προσθετικής, Πανεπιστημίου Βιέννης.

ΦΟΥΝΔΟΥΚΑ ΛΗΔΑ

ΦΟΥΝΔΟΥΚΑ ΛΗΔΑ

Χειρουργός Οδοντίατρος. Πτυχιούχος Α.Π.Θ., Master Εμφυτευματολογίας Πανεπιστημίου Muenster Γερμανίας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΘΕΑΝΩ ΦΩΚΑΪΔΟΥ

ΘΕΑΝΩ ΦΩΚΑΪΔΟΥ

Κλινικός βοηθός


Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Τα δόντια είναι το πρώτο σημείο που παρατηρούμε σε ένα πρόσωπο, έτσι αξίζει να φροντίζουμε το χαμόγελό μας. Η επίσκεψη στον οδοντίατρο είναι ο ιδανικός τρόπος για να εξασφαλίσετε το στόμα και τα δόντια σας υγιή και ελκυστικά. Στο Πολυοδοντιατρείο μας, με εμπειρία και σύγχρονο επιστημονικό εξοπλισμό, σας προσφέρουμε την καλύτερη φροντίδα σε όλους τους τομείς της οδοντιατρικής. Ακόμη, η αισθητική του χαμόγελου, βασικός παράγοντας διαμόρφωσης του ψυχισμού και της προσωπικότητας κάθε ατόμου, αποτελεί τον βασικό μας στόχο για την επίτευξη ενός χαμόγελου που εξασφαλίζει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση.

Τα μοντέρνα αισθητικά συστήματα (ολοκεραμικές εργασίες, εργασίες ζιρκονίου, εμφυτεύματα κ.ά.) αποτελούν τα μέσα υλοποίησης του επιθυμητού αποτελέσματος. Η υπερσύγχρονος τεχνική CAD/CAM της ψηφιακής καταγραφής με ενδοστοματικό scanner (χωρίς τα γνωστά αποτυπώματα), σχεδίασης και κατασκευής των προσθετικών εργασιών σε ελάχιστο χρόνο και τέλεια εφαρμογή , παρέχουν το εξαίρετο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αποτέλεσμα όλων των τεχνολογικών επιτευγμάτων της οδοντιατρικής του 21ου αιώνα είναι η ανάδειξη μιας νέας φιλοσοφίας που σέβεται τους νόμους της φύσης, βιομιμητική, που βασίζεται στην με κάθε τρόπο διαφύλαξη και διάσωση της οδοντικής ουσίας, σε αντίθεση με την παλαιά αλόγιστη απομάκρυνση της με τις κλασικές μεθόδους. Η εφαρμοζόμενη πλέον συγκολλητική οδοντιατρική (bonding dentistry) αφαιρεί μόνο προσβεβλημένες οδοντικές ουσίες χωρίς περιττές επεμβάσεις που εξυπηρετούσαν τις φυσικές ιδιότητες των κλασικών υλικών (αμάλγαμα: συγκρατητικές εσοχές, κυβοειδή τοιχώματα).

Η επιστημονική ομάδα της κλινικής μας στοχεύει στην καταγραφή κάθε προβλήματος, την μελέτη και πρόταση σχεδίων θεραπείας, την επιστημονική υποστήριξη της προτεινόμενης δράσης με ανάπτυξη των πλεονεκτημάτων τυχόν μειονεκτημάτων, με απώτερο σκοπό την εξασφάλιση μιας ολικής επίλυσης των προβλημάτων και μακράς διατήρησης της λειτουργικότητας του στόματος και της επιθυμητής αισθητικής.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

1. Οδοντιατρικά μηχανήματα (4 ΙΑΤΡΕΙΑ) υψηλής τεχνολογίας με σύστημα απολύμανσης σωληνώσεων παροχής και αποχέτευσης, ενδοστοματικών απεικονιστικών συσκευών, κοπτικά τελευταίας τεχνολογίας, ειδικό εξοπλισμό ψηφιακής οδοντιατρικής υποστήριξης.

2. Ακτινογραφικό τμήμα εξοπλισμένο με υψηλής τεχνολογίας απεικονιστικό μηχάνημα πανοραμικής, κεφαλομετρικής και τρισδιάστατης 3D τομογραφίας κωνικής δέσμης CBCT. Ψηφιακό ακτινογραφικό ενδοστοματικών λήψεων.

3. Χειρουργική συσκευή εμφυτευματολογίας KAVO με αυτόματο σύστημα ψύξης με αποστειρωμένο φυσιολογικό ορό.

4. Αυτόκαυστο κλασματικής αποστείρωσης εργαλείων. Συσκευασία εργαλείων με ειδικό φάκελο αποστείρωσης.

5. Συσκευές PIEZON EMS αποτρύγωσης.

6. Συσκευή laser μαλακών ιστών SIROLASER.

7. Συσκευές ενδοδοντίας μηχανοκίνητων μικροεργαλείων ενδοδοντίας τιτανίου, με σύγχρονο εντοπισμό ακροριζίου και μέτρηση μήκους δοντιού.

8. Ασύρματες συσκευές φωτοπολυμερισμού LED.

9. Ενδοστοματικό σκάνερ για ψηφιακή λήψη οδοντικού αποτυπώματος

10. Λογισμικό επεξεργασίας-σχεδίασης προσθετικών εργασιών, αισθητικής σχεδίασης γέλιου, χειρουργικού νάρθηκα τοποθέτησης εμφυτευμάτων κτλ.

11. Εκτυπωτής 3D πολλαπλών δυνατοτήτων εκτύπωσης

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ