Ελληνικά English Russian

Ιατρικός Τουρισμός

Μπορείτε να κάνετε διακοπές και να έχετε θεραπεία στα δόντια σας συγχρόνως. Το σκεφτήκατε ποτέ;

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε οδοντιατρική θεραπεία χρειάζεστε και συγχρόνως να κάνετε διακοπές στις απέραντες ακτές της Πιερίας, στους πρόποδες του μυθικού Ολύμπου, προγραμματίζοντας εξορμήσεις σε γύρω ιστορικούς τόπους Δίο, Βεργίνα, Θεσσαλονίκη, κοντινές αγορές ή ακόμη και οργανωμένες εκδρομές στην Αθήνα, Δελφούς, Σκιάθο, Μετέωρα και άλλα πολλά.

Πραγματικά, μπορείτε να ζητήσετε ένα σχέδιο θεραπείας με το συνολικό κόστος και την χρονική διάρκεια της κάθε προτεινόμενης θεραπείας. Στείλτε μας με e-mail ψηφιακή πανοραμική ακτινογραφία σας και οι γιατροί μας θα χαρούν, εντελώς δωρεάν, να σας ενημερώσουν για όλα, ώστε να χαρείτε διακοπές με τα χρήματα που θα γλυτώσετε από την οδοντιατρική θεραπεία που θα σας προσφέρομε στην κλινική μας. Άτομα από χώρες όπως η Αγγλία ή η Αμερική μπορούν να ωφεληθούν εξοικονομώντας μέχρι 60% από το κόστος της θεραπείας που ισοδυναμεί στην χώρα τους. Μερικές εργασίες παρέχονται δωρεάν.

Στην κλινική μας μπορείτε να έχετε οδοντιατρικές θεραπείες εφάμιλλες με τις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης από οδοντιάτρους που έχουν σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και έχουν μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία και Γερμανία με εξειδίκευση στην χειρουργική τοποθέτηση εμφυτευμάτων και την προσθετική αποκατάσταση των. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι άριστης ποιότητας πιστοποιημένα CE, ISO, τα εμφυτεύματα μας είναι FRIADENTANKYLOS Γερμανίας και οι προσθετικές εργασίες είναι πορσελάνη χωρίς μέταλλο γνωστές σαν e-max, empress ή ζιρκονίου με το σύστημα CAD/CAM, καθοδηγούμενο με υπολογιστή. Η κλινική μας είναι στο κέντρο της Κατερίνης γνωστή στην ευρύτερη περιοχή. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό του οίκου PLANMECA Φιλανδίας ανεπτυγμένες σε τέσσερα υπερσύγχρονα ιατρεία, χειρουργείο εμφυτευμάτων, ακτινολογικό εργαστήριο με 3D πανοραμικό, χώρους αποστείρωσης και οδοντοτεχνικό εργαστήριο.

Τις αξέχαστες διακοπές σας μπορείτε να απολαύσετε στις απέραντες ακτές της Πιερίας, μήκους 70 χιλιομέτρων, όλες οι παραλίες έχουν γαλάζιες σημαίες, ευρωπαϊκές διακρίσεις για τις καθαρότερες θάλασσες. Πολλά ξενοδοχεία δέχονται τουρίστες όλο τον χρόνο και τον χειμώνα μπορείτε να κάνετε σκι στο χιονοδρομικό κέντρο του Ελατοχωρίου στα καταπράσινα Πιέρια. Ταξιδιωτικά γραφεία διοργανώνουν εκδρομές και εξορμήσεις σχεδόν κάθε μέρα. Το ταξίδι σας στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης μπορεί να ολοκληρωθεί με δική μας μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, με εξασφάλιση ξενοδοχείου από την λίστα που διαθέτουμε,φιλοξενία σε τοπικές ταβέρνες και θεραπεία χωρίς πόνο και άγχος.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ιατρικός Τουρισμός